Klubbens verksamhet växer och vi vill fortsätta att leverera bra till er alla av våra medlemmar, men vi behöver bli fler!

Det är många aktiviteter i klubben som på ett eller annat sätt kräver engagerade medlemmar och att vi hjälps åt för att genomföra alla roliga aktiviteter. Det blir lätt så att några personer gör väldigt mycket men vi som är aktiva tycker detta är väldigt roligt och nu vill vi bli ännu fler som delar på både gemenskap och glädje.

Har du lite tid över? Kan du tänka dig att bidra med någon eller några dagar till klubbens verksamhet? Då är du jättevälkommen att höra av dig till oss.

Vi behöver engagerade personer inom många område så det finns säkert något som passar just dig som vill var med och bidra. Exempelvis arrangerar vi tre utställningar varje år och söker fler funktionärer till dessa. Aktuella orter när det gäller utställningar är för närvarande Moheda, Torne och Eksjö.

Vi behöver även fler personer inom jaktprovsverksamheten så kan du tänka dig att engagera dig inom det så hör av dig till oss.

Skicka ett mail till vår sekreterare Bengt-Henry på adressen sekr.ssak@gmail.com med en kort beskrivning av dig själv och vilka områden som du kan tänka dig hjälpa till inom.