Då var det dags att anmäla till årets första utställning i klubben. Den kommer att gå av stapeln söndag den 11 februari och som vanligt är det Moheda Bollhall som är platsen. Bollhallen är uppvärmd till cirka 10 grader. Det finns en stor parkeringen och även servering på plats.  

Anmälan ska ske via provdata, https://www.provdata.se/ssak/utstallning

Domare i år är Gunnar Furvik som dömer jämthundar och Ted Karlsson dömer Gråhundar och övriga raser. Vid högt antal anmälda hundar kan det bli ytterligare en domare som tjänstgör. Rätt till domarändringar förbehålles därmed.

Jaktprovsmeriterad hund som skall tävla om CK (tidigare Cert) för championat måste anmälas till jaktklass. Jaktprovsmeriterad är den hund som fått som lägst ett tredjepris på jaktprov. För utländsk hund skall kopia av registreringsbevis/stamtavla medfölja anmälan. Om utländsk hund ska delta i jaktklass krävs även WCC-intyg vilket också skall bifogas. WCC = Working Class Certificate. Intyget rekvireras hos kennelklubben i hemlandet. Dessa intyg skall bifogas via e-post till: da.sydsvenska@gmail.com alt. MMS till 0706856307

Svenskägd hund med utländskt registreringsnummer måste omregistreras och få ett svenskt reg.nr av Svenska Kennelklubben i god tid innan anmälan.

Ägaren skall vara medlem i någon av SÄK:s 10 lokalklubbar. Enbart medlemskap i SKK eller i rasklubb gäller ej. (ex. Jämthundklubben, Björnhundklubben, Gråhundklubben etc.)

Välkomna